C&V Construct, uw specialist voor aluminium- en PVC-constructies in Vichte (West-Vlaanderen)

Welkom op de website van C&V Construct, uw betrouwbare fabrikant van aluminium- en PVC-constructies in Vichte (West-Vlaanderen). Doorheen de jaren bouwden we een solide reputatie op als fabrikant van ramen, deuren en veranda’s. We kiezen onze leveranciers met zorg, zodat we u enkel en alleen kwaliteitsvolle materialen bieden. Kwaliteitswerk dat moeiteloos voldoet aan de huidige en toekomstige normen voor energie, comfort en design.


Vertrouw op onze adviseurs en experts om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Kies zelf aangepaste profielen, kleuren, glassoorten, zonweringen, systemen van inbraakwering en zoveel meer. Een vlekkeloze oplossing vinden voor uw project, dat is onze missie. Contacteer C&V Construct in Vichte (West-Vlaanderen) voor uw ramen, deuren en veranda’s bij nieuwbouw en renovatie. Bent u zelf een vakman en zoekt u een betrouwbare fabrikant die enkel topkwaliteit levert? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ramen van de beste kwaliteit vindt u bij C&V Construct in Vichte (West-Vlaanderen).

Ramen zijn uw venster op de wereld. En bovendien een belangrijk element in de vormgeving van uw woning. Ontdek daarom ons uitgebreid gamma aan aluminium- en PVC-profielen in klassieke, romantische, strakke of moderne stijl. Bepaal zelf uw kleurenpallet voor binnen en buiten. En maak van uw woning het pareltje waar u altijd al van droomde. Kies voor jarenlang woonplezier dankzij onze duurzame materialen met maximale lichtinval.